Vores hverdag
Dagen starter med den gode morgenmad. Det kan være forskellige slags grød, brød, æg eller hvad den enkelte har lyst til. Efter morgenmaden tager nogle af borgerne i beskæftigelse i Løgumgårde. Andre har et seniortilbud her på Rosenvænget med alle former for kreative sysler, musik og small talk. Hverdagen er tilpasset til, hvad den enkelte borger har brug for.
De borgere der er hjemme, kan få tilbudt forskellige aktiviteter. Det kan være en gåtur, lidt tv, hjælpe med daglige gøremål mm. Det kan også være et tilbud om at få ro og nyde nuet. Efter en god frokost får alle tilbudt et hvil.
Når alle borgerne er tilbage fra beskæftigelsen, stået op fra et hvil, eller er færdige med det, de laver, bliver de tilbudt kaffe og lidt mad.
Herefter tilbydes de individuelle aktiviteter som gåture, hygge i stuen, spil eller lignende. Vi laver selv vores mad i huset. Madplaner bliver udarbejdet for en måned af gangen og med hensyn til de ønsker, borgerne har. Efter aftensmad er der tv, kaffe og socialt samvær. Nogle vælger at være i deres lejligheder, andre i fællesrummene. I weekenderne bliver der tilbudt forskellige aktiviteter som køreture, kirke, gåture, cykelture, bagning med mere. Det er ikke alle, der får det tilbudt aktiviteter på samme tid, da der i vores hus er mange ting, der skal passe sammen.
Samarbejde med de pårørende
De pårørende er altid velkomne, og vi vægter et godt samarbejde højt. Samarbejdet med de pårørende er en vigtig faktor for at skabe det gode liv for borgeren. De er ofte de gennemgående og centrale personer i borgerens liv. Jo mere det gode samarbejde præsenteres via fælles sparring, såsom dele viden, dele de udfordringer der opstår, jo mere kan det bane vejen for borgerens gode liv.
Vi giver os gerne tid til en snak, drøftelse og dialog med de pårørende. Det er ikke altid, at vi har tid på selve dagen, men så finder vi tid, hvor vi kan mødes. Spørg os endelig - vi vil så gerne det gode samarbejde.
De pårørende er velkomne på Rosenvænget
Rosenvænget og de pårørende har samme mål, nemlig at borgeren har livskvalitet og trives i deres hverdag. Det er vigtigt, at borgerne mærker den gode stemning i huset og at der altid er et godt og givende samarbejde med pårørende. Vores dialog og stemning er altid til borgerens bedste.
Det gode samarbejde styrker borgerens relation til hele deres netværk.