Der er otte lejligheder på Bargumsvej , samt en §107 bolig.

Bargumsvej hører under § 85 og er et botilbudslignende tilbud uden døgndækning.

På Bargumsvej bestræber vi os på at det skal være et trygt sted at bo, hjemligt, hyggeligt , nærværende,  og der skal være tid til en snak og et lyttende øre.

Vi arbejder ud fra den enkelte borgers individuelle behov, selvstændighed, medbestemmelse og struktur.

Vi arbejder anerkendende, ser den enkelte borger ud fra et ressourcefokuseret perspektiv, arbejder med struktur ud fra den coachende tilgang og KRAP.

Borgere på Bostøtte Bargumsvej har forskellige diagnoser som for eksempel skizofreni og autisme, men også ADHD, tidlig skadet, og lav kognition.

I dagligdagen På Bargumsvej støttes borgerne i madlavning, hvor de fleste har en maddag og laver mad med personalet, ud fra egne ideer, evner og opskrifter. Der laves mad til de i huset der ønsker at være en del af mad/kostordningen.

Det vægtes højt, at den enkelte borger har en meningsfuld hverdag, hvor personalet støtter op om ADL, arbejde/beskæftigelse, interesser/aktivitet, snak, selvstændighed, og ikke mindst er lyttende overfor den enkelte borgers trivsel, behov og struktur.

Borgerne får støtte til f.eks. Lægebesøg, tandlæge, fodpleje osv. Samtaler med sagsbehandlere (opfølgnings samtaler) Oligofreni samtaler .

Nogen af borgerne får støtte til rengøring/oprydning/vasketøj  i lejligheden.

På Bargumsvej er der på nuværende personale dækning fra klokken 7.30-21.30 i hverdagene, og fra klokken 8-21.30 i weekenderne .

Der er ansat tre pædagoger, to social og sundhedsassistenter, en  pædagogisk assistent, samt en koordinator der også er uddannet pædagog.

Ligeledes er der ansat fire faste vikarer/omsorgsmedhjælpere.

Opholdsrum på Bargumsvej

Lejlighed på Bargumsvej

Tønder Kommune har anvisningsretten til boligerne.

Yderligere oplysninger om tilbuddet kan ses på Tilbudsportalen.